18 nov. 2010

Consigliere

Daca o ajuns consilierii Prim Ministrului si apoi insusi Prim ministru sa reactioneze la niste postari in blogosfera, apu 'накрылось все медной ....' in viitorul politic, si mai ales cel economic, al plaiului mioritic.

Nu ca ce se scrie in bloduri nu are sens (99% nu are sens si sunt cam aberatii), dar insusi faptul ca conducerea are timp sa citeasca bloguri, si apoi inca sa reactioneze in lant la niste kopkilarisme, imi pare mai mult decat neserios. Este SOCANT, vorba altui consilier.

Eu speram ca ei se ocupate de salvarea tarii la o scara mai inalta, dar ei tot se balbie prin papusoaie. Ahhh ....

11 comentarii:

  1. Same feeling aici !
    Ебанулись все они там...

    Fucking ridiculous....

    Noi aici ne facem de cap in blegosfera, aruncand cu noroi unul in altul, iar ei stau варежки разинули :-)

    Бля prostani :-)))

    RăspundețiȘtergere
  2. exact! parca nu au ce face altceva. Asta ma supara rau de tot, si chiar ma ingrijoreaza :D

    RăspundețiȘtergere
  3. N-aţi înţeles nika voi.

    Este aşa o procedeu de gestionare a crizelor (şi nu numai) - aburci valul unui scandal, şi de acolo transmiţi mesajele tale. Te folosesti de interesul publicului ca sa te audă. Fix asta a făcut Filat.

    A spus câteva lucruri: a amintit că el îi pentru libertate, a promovat mesajul lui -Moldova fara saracie si a invitat grupuletul buclucas la offline.

    Brusc toti s-au simţit importanţi şi au avut impresia că-s citiţi şi că yes we can! să-l băgăm în colţ pe fruntaşi, ia uite, amuş îi zboară capul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Outcome: toti bloggerii care săriseră pe fruntashu au scris pe urmă aproape ruşinaţi că ei îs peledemişti de mici copii şi că pe 28 or să voteze numaidecât aşa cum trebu.

    Încă oleacă, şi spuneau: noi am glumit, dom Filat. Pupăm mânuţele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lupul, good point! si da, evident este o metoda de a atrage 'masele'
    Dar totusi ce vroiam sa spun este ca 'deshevo' tot asta pe la urma a iesit din partea lor. Un om serios care are probleme cu mult mai globale, nu se va prosti cu asa fliacuri, IMHO.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu-i chiar aşa, acuma politicienii practică băile de mulţime, şi se prostesc încă şi mai ceva, mulg vaca, iaca ghimpu a dansat la disco...

    asta tot ii chestie de imagine.

    unu care stă printre hârtii cu probleme globale nu interesează pe nimeni, filar vrea să fie simpatic, de gaşcă, etc.

    şi cred că are pe cineva care urmăreşte presa şi blogurile, şi pe urmă îi dă soluţii, nu face chiar el asta la sigur.

    RăspundețiȘtergere
  7. asta oamenii noştri is asa de proşti şi aroganţi că ăşi închipuie că Sam îi citeşte şi încă şi se mai implică. Mi-am dat seama de asta cand blonda de la drept a scris "Fruntaşu plăteşte acum pentru sinceritatea lui, şi poate pentru spiritul uşor pionieresc, fiind lăsat singur să se descurce cum poate, în timp ce altcineva îşi salvează pielea."

    M-am distrat tare că cineva crede că un bloguleţ
    cu 100 unici pe zi are aşa un impact, ca treb de salvat pielea. :D

    Дети не перестают писать б(л)огу, zău. :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai despre disco si miscarile clovinurilor sa nu comentam :D Nu cred ca # de voturiu care le-a castigat este mai mare decat cu cele care le-a pierdut dupa asa miscari, dom pred.

    Imi dau eu seama ca nu insusi Filat citeste bloduri, vezi titlul(!). Fpat ca astea au asa gandiri largi chiar ma pune pe ganduri. Povestea veche, lumea se uita la iarba, dar pierde padurea. Chiar si daca i-au raportat, un om si plitician serios nu ar face acum declaratie doar referitor la cateva postari. Era cu mult mai destept si strartegic mai corect daca o facea peste o saptamana, dupa ce trecea valul. In fine, I think they should think bigger.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este un buy off intotdeauna, undeva castiga, undeva pierde. Strategia este foarte si foarte discutabila indeed, si discutiile pot fi interminabile.

    partial, ai dreptate desigur. Mie mi-a placut interventia lui in general, ceva proaspat pe la noi, desi iti dau dreptate ca we should pick our battles la nivelul la care este el, chiar si in campanie.

    Este aproape evident ca dl SOCANT raspunde de FB, bloguri si restul. Social media este ceva foarte trendy peste tot, iar bloggerilor li se da multa importanta si de cand cu revolutia twitter si restu. Mie mi se pare ca puterea lor este mult exagerata, dar altii au alta opinie.

    RăspundețiȘtergere
  10. interventia lu' nea' Filat e de 100% ori mai выпендряла decit twitter-eala lu' Medved :) s ahuesti nu alta!?

    RăspundețiȘtergere
  11. Lupul Sur, asa-i agree.
    zippy :) oh ya

    RăspundețiȘtergere