16 nov. 2010

Apple Corps

astea de la Apple fac o zarva de nu se mai poate - au pus Beatles pe iTunes. Iaca na, big deal.
Ahh, da eu credeam ca o sa spuna azi ca dau drumul la iPad-ul nou, care sa aiba tot ce ii lipseste primului. Intre timp aproape m-am decis: iPad o sa fie readerul meu. Nu-i vorba, ii cam scump pentru doar un e-reader, dar asta este. Restul propun ori mai mici, ori mai putin performante, din pacate desigur.

Dar in Moldova degraba alegeri. Asta este cam tot ce o sa spun despre ele. Genialii de politicieni si ambasadori au bagat sectii de votare prin asa borti ca Portland si Seatle (in the middle of nowhere) si nimic in aproprierea lui Chicago. Stupid at least.

11 comentarii:

  1. Interesant pe ce criterii s-au ales Portlandul si Seatle-ul...

    Taxpayer money вылетели в трубу sau acolo intentionat s-au ales locatii in мухосранск ca sa ai "spatiu de manevra" pentru nivelul participatiei , doar stim cat de populara a fost песенка democratilor cu electoratul din strainatate...

    RăspundețiȘtergere
  2. iaca asta ramane intrebarea mea neclarificata. Chicago ii al treilea oras, dupa NYC si LA.
    In NYC au facut centru. Pentru LA cel mai apropiat este Sacramenta (8 ore de mers)! In shcimb au facut in Portland Seatle, Hickory. Tinem seama ca Chicago este unul dintre cele mai mari centre de romani din state, prin urmare si de moldoveni. O chestie de ce multi Work&Travel au aterizat in Chicago este (era?)posibilitatea de a lua driver license fara SSN, si cu minimum acte posibile.

    Ce tine de democrati, si menevra lor - nu cred. Imi vine super greu sa cred ca o persoana care a stat in State poate vota komuniashile. Deci doar participare le trebuie.

    Zagadka intr-un cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Criteriile-s simple: in orasele celea diasporele singure s-au adresat cu solicitarea si tot ele au organizat sectiile, si tot ele se ocupa de mobilizare.

    tot ei o sa stea in comisii, o sa fie observatori, etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim, merci de info.
    Alegerea este cam ciudata, dar asta este. Credeam ca totusi tre sa fie mai juridica decizia 'who is running the show'.

    RăspundețiȘtergere
  5. In Chicago s-a dorit f mult deschiderea unei sectii de vot, si s-a incercat, dar nu s-au gasit oameni pe loc care sa ajute.

    Iaca si toata enigma.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim merci, imi ramane doar sa fiu inca mai pesimist de tot ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  7. O, mai sunt moldoveni in Chicago :) Exista vreo comunitate sau vreun local unde se mai intalneste lumea la o bere? Eu din pacate n-am intalnit inca pe nimeni din Moldova, doar cativa romani, studenti si ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Quant, Chiunu, exista comunitatea Casa Mare si American Moldova(au cont pe FB). Exista comunitatea (inchisa) a moldovenilor din Boston.

    In primele doua sunt si cativa oameni foarte activi din Chicago, asa ca... aderati.

    RăspundețiȘtergere
  9. Comunitate (inchisa) :-)

    Масонская ложа nu de alta :-)))

    RăspundețiȘtergere
  10. pe FB Larry... da asa, ii deschisa...

    RăspundețiȘtergere
  11. @Anonim: Bine ca ai explicat, ca de nu poate aparea un reportaj la ProTV despre masonii moldoveni din America :)
    Oricum, mersi de informatie!

    RăspundețiȘtergere