3 dec. 2010

Leaking

Mie îmi place cum politicienii moldovenii îşi imaginează pe cât de importanţi sunt: noutăţile trase pe WikiLeaks sunt false. Da domni sefi, aia de pe la wiki nu au mai mult ce face decât să aleagă faimoasa ţară a lui Eminescu şi Creangă şi să falsifice comunicatul diplomatic.

Încă mai gogonată "americanii au scris comunicatul din pot, ca sa se afle în lucru". Defapt este o variantă extrapolată pe exemplul propriu de a sluji poporului.

Eu zic că mai bine să citească şi să reacţioneze în continuare la bloguri şi publicaţii autohtone, să mai facă o întâlnire două off-line, poate nişte întâlniri cu alegătorii, nu hai poate cu fsb-ul rusesk, si gata. Do not spend your precious time with stupid americans, please, pretty please. Ei pot doar una - să le înflorească.

Şi când mă gândesc parcă mai sunt încă oameni cu capul mai mare pe lângă cei ce fac declaraţii în presă. Pe de altă parte încep să am dubii despre toate masteratele şi doctoratele luate 'za bugrom.'

Referitor la toată epopeea wikileaks - cred ca tipul merită cel puţin castrat. Defapt ambii, şi genialul cu usb-ul, şi Julian.

Un comentariu:

  1. Дааа блин один большой жидомасонский заговор contra Mesopotamiei... Doamne, ce degeneraţi !

    Agree cu castrarea. Julian treb' de arestat că asta-i бля national security menace sau cum a propus consilierul premierului canadian Tom Flanagan - they should send a drone or something...

    RăspundețiȘtergere