20 ian. 2009

Biserica a dat-o pe Hi-Tech (inca o aberatie pe blogosfera MD)

Nu-s ateu, dar asa miscare din partea bisericii chiar m-a amuzat. Pare rau, dar este o aberatie totala: biserica, raport financiar, si Excel. Foarte haios suna lectia. O buna publicatie cum nu trebuie si cu-i nu trebuie sa fie citite lectie despre Excel. Mai mult, aflam ca preotii au dat-o pe Hi-Tech netrivial - Linux, The Bat, Gimp, RSS (vezi lista articolelor similare). Ce n-ai face sa atragi masele. Stimati slujitori ai Domnului, va rog, tineti-va de ale bisericii, si lasati in pace MS, Linux si Mac. Astea cu siguranta nu fac partea din "Realitatea si Perspectiva Bibliei" (sloganul blogului). Nu-i vorba, daca ar fi de votat cel mai hazliu blog moldovenesc, blogului Moldova Crestina ar fi un bun candidat.

2 comentarii:

  1. Complet deacord cu tine ! E o bataie de joc nu blog ! Sunt sigur ca proprietarii nu au o legatura directa cu biserica.
    Nu sunt credinceos , dar nici ateist . Dar unele lucruri chiar strinsesc o nemultumire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-a plăcut faza cu folosiţi ubuntu,au acolo o temă.Ciudată temă de abordat pentru un părinte.Ortodocşii îi ştiam mai retraşi,catolicii stau mai bine la capitolul tehnică.

    RăspundețiȘtergere