27 ian. 2010

iFignea

Apple a lansat multasteptatul iPad, un fel de tablet dar varianta apple. Actiunele au sarit de la 204 la 208 - putin, cam putin.

fiind utilzator tablet (ibm) pot sa spun una - iPad nu-i tablet. In esenta este un iPhone mare, tare mare. Un comp/laptop fara tastiera reala va sluji bine unui "patzan" (major) pe canapea care se holbeaza la niste filme (prealabil porno). Intr-un cuvant, nu-i product revolutionar, comparativ cu iPhone-ul. Nu pot tipari "blind" fara a simti F si L. La iPhone punctul cel mai slab - introducera informatiei.

ps: short aapl ;)

upd1: doua vorbe si un graf de la cnn



upd2:un super link de la Larry. Hitler responds to the iFignea

9 comentarii:

  1. Nici filme pentru patzani nu or fi chiar deliciu pentru ca iPad nu are Flash support, ca si iPhone-ul, blin.
    Poate iPad ii intermediar si vine pe urma si un iTablet adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Yarda,

    poate da, poate nu. altii lucreaza din greu la tablets. Realitatea este ca-i foarte greu de facut unul revolutionar si bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. zato nu s-a ferit din nou de a folosi cuvintele chei din orice prezentare: Incredible, Unbelivable, Remarkable, Gorgeous, Simple, Easy ... ;) :P

    RăspundețiȘtergere
  4. ceziceu,

    sure :) asa-s aia de la apple. mai mult concert decat produs de data asta. Zic eu ca tot mai mult si mai mult incep sa-i iubesc pe ambii, MSFT si AAPL la fel de tare si ... adanc.

    RăspundețiȘtergere
  5. M-o uşis lipsa multitaskingului :(

    RăspundețiȘtergere
  6. da Lary, fara multitasking esential nu poate sa fie numit tablet, asta-i drept. nici macara un net-book normal nu poate fi nunumit: nu are camera! macar ghini ca are cut&paste :D

    RăspundețiȘtergere
  7. eu 100 % credeam ca va fi un pc tablet cu leopard OS dar ni so stricat kaifu kind am vazt un iphone cu ai zis tu: un iPhone mare, tare mare.

    RăspundețiȘtergere