7 apr. 2010

dorinte mari de la CNN-ul moldovenesc

In postul despre soft-uri am uitat sa mentionez ca NICI un soft nu-i reclama platita. Acest blog contine, si va contine in cele ce urmeaza ZERO publicitate ascunsa. In momentul in care o sa fiu platit pentru publicitate o sa fie scris clar si explicit. Eu asa timpuri nu vad, mai exact nu vad sume care sa ma atraga.

Ei, acum despre CNN Publika. Baietii evident au venit cu zarva mare, cum si trebuia, defapt. Multe chestii suna promitator. Ce vreau eu, personal:

1) odata ce ati cumparat Unimedia, si din cate se speculiaza nu cu putin, apu mai cheltuiti un pic si face un design mai pro. Amu ii jale scremuta de un kopkil care nu are nici o idei de culori, fonturi, dimensiuni si dinamica.
2) Sper sa nu preluati cuvantul SOCANT de la unimedia. In genere merita sa impuneti o lege interna pentru unimedisti "un titlu socant pe an", ca oricum mai multe nu se intampla. Restul sa fie titluri normale si nu racniri.
3) luati un cutit si rupeti din adancime tastele copy&paste. La redactori trantitile un CopyRight sigla in frunte (cum facea brad pitt in filmul lui tarantina) ca sa tina minte sa indice sursa de inspiratie. Lege interna, 3 copy&paste-uri pe luna pe site. Restul dati din cur si aduceti noutati.
4) utati de culoare rosie in titluri. It is sick.

Si ultima, care ma doare cel mai tare: in emisunea despre economie, va rog, cad in genunchi daca trebuie, NU folositi termenul "hartii mobiliare". Exista cuvantul ACTIUNI. Fiti primii!

ps: intrebare catre ASE-isti, profi si studenti. Care sunt terminii bursieri pe care ii predati/studiati? Chiar daca nu avem bursa, hai macar sa vorbim despre ea.

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lary, FOREX ;) si tot ii inainte.

    da, noi tot asteptam cu gura cascata Eco-fin-ul. Cum spune 'marele poiet' P.Stratan "speranta-i mare"

    RăspundețiȘtergere