8 apr. 2010

stricat malina

1) nu nafiga in super-prime time de bagat asa accent rusesc, care rupe urechea. Come'on guys! S-o muntuiut jurnalistii? Probabil ca este aceiasi ideie ca si K din denumire. Why not?

2) tipul cu vocea din fundal (de la prima ora) ii tare inervant, se screme rau de tot.

3) ce-i cu blog-rolul ala de doi bani si juma de pe pagina centrala? Auuuu, fiti mai seriosi un pic.

4) lasa-ti prostiile de genul Prima, Unica, Cea Mai ... suficient ca restul desteptilor sau trantit asa sigle "portalul numarul unu" "prima tv de stiri". De ce CNN si BBC nu-si asuma asa sloganuri, care defapt tre sa le meriti, pana la urma. Uite astea de la ProTV sunt mai cu scaun la cap si spun "gandeste liber"

In rest, pafos ii bine, ramane sa-l motivati pana la urma.

ps: amu aveti TV desigur ii un pic prea dur ;) Printre altele este ofensa nu numai pentru concurentii, dar si pentru spectatori!

12 comentarii:

  1. in mare parte de acord cu tine, Quant. da sa vezi tu cate lucruri nu-s inca gata si nu se vad pe sticla, oi bleaaa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Deep , nu-i nimic , asteptam :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Deep, totul o sa fie ghini. Eu asta asa, critica. Tu doar stiii ca mie asta imi place sa fac.

    Ei, dar noi ca finsiti stim una, mai multe TV mai mare piata, deci mai bine. Asa ca Go Ahead!

    cel mai inervant totusi a fost punctul Unu, serious. Un fel de scuipare pe toti ce-i cu flagul in trei culori.

    RăspundețiȘtergere
  4. ...puctul 1 , impreună cu sloganul , asta-i aşa un măsădj miştocar camuflat de la romişi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Larry, aha. Da nafiga? nu cred ca o sa castige cu asta, doar daca o s-o foloseasca pe tipa vre-o luna doua, si apoi o s-o schimbe cu un scandal mare. Oricum, pentru rating nu are de unde sa cada bine. si poate ea sa ia lectii de sute de ore, accentul is going to stay there for life.

    RăspundețiȘtergere
  6. deep, da unde vedem noi emisiunele on-line? ceva streaming sau unde?

    RăspundețiȘtergere
  7. Вот-вот...

    Deep , şeva idei ?

    RăspundețiȘtergere
  8. cum spuneam, multe lucruri nu-s gata, asa ca stream-ul este doar pe unimedia...

    RăspundețiȘtergere
  9. itak, bratva: patsanii o zis ca de luni baga si arhiva emisiunilor si streamingul live pe sait. accentul, sorry, dar nu pot fi de acord cu voi. va revoltati ca rusii nu vorbesc romana, dar atunci cand o fac ii criticati ca au accent. mai da-o-n pizda masii! de la nata treb de luat exemplu, patsani, da nu de dat cu chișioru! asa ca așei care nu-s de acord nu au decat sa-si rupa tricolorul pe chept...in cruși nemțască, cum se spune...
    messedjuri sunt tare multe, daca vad eu bine, si multe sunt la misto... numai promo cu flaguri pe cladirile oficiale cat face: pe parlament-adevar, pe guvern-informatie, pe presedintie-libertate, iar pe portile orasului (de unde vine putoarea de cacat!) - speranta ...http://www.publika.md/spune-ce-gandesti_2021.html relax, eu cred ca ei o sa rupa...

    RăspundețiȘtergere
  10. Deep, nu si unde-i streamul? :)
    referitor la limba ... bai, eu is tare liberal al ale mele, si iti dai seama sunt in emigrant pe unde sunt, si am accent si bla, bla, bla ... DAR! sa nu incarucam lucrurile. Bravo ca are straduinta, dar totusi vrobim de prime-time. Am spus clar, cred ca nu va cadea bine pe rating-uri. Doar atat. De exemplu eu, cu mare greu o sa pot sa ma uit la o asa emisiune, mai ales ca din prima emisiune am vazut ca pe langa accent sunt TARE multe alte lacune! De data asta mai bine ma uit la fetele holbate si speriate de la ProTV :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Quant, tocina, unde blin e streamul?!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. iaca maledetz patanzii de la Publika, au dat drumul la stream, si se poate de privit si cele din arhiva.

    Pe langa "banii tai", am zis ia da sa ma uit si la fabrika (retraiesc) :) Si na, din motive tehnice (zbor-huior) emisiunea de pe 21 nu-i kondusa de MGU. Man, what a difference! Pe bune, chiar mai bine suna!

    RăspundețiȘtergere